Η ΕΤΑΙΡΕΙΑ

Πάντα δίπλα σας απο το 1995!

Η Ιατρική Πίστη ιδρύθηκε από τον Καθηγητή κ. Ιάκωβο Πετμεζάκη το 1995. Από το 1972 στο προϋπάρχον κτίριο λειτουργούσε το ΩΡΛ Ιατρείο του κ. Πετμεζάκη με μια πρότυπη μονάδα Νευροωτολογίας (έλεγχο ιλίγγων, εμβοών, βαρηκοΐας παίδων και ενηλίκων) με ασθενείς από ολόκληρο τον Ελλαδικό χώρο.

Σήμερα, μετά από συνεχείς επεκτάσεις και αναβαθμίσεις, στεγάζεται σε ιδιόκτητο κτίριο 1.200 τ.μ., του οποίου η κατασκευή ολοκληρώθηκε το 2020 και αποτελεί πλέον μία από τις μεγαλύτερες, πιο σύγχρονες και πληρέστερες μονάδες παροχής πρωτοβάθμιων ιατρικών υπηρεσιών στην Αττική. Στους φιλόξενους και άρτια οργανωμένους χώρους μας και στους συστεγαζόμενους ιατρούς μας, παρέχονται υψηλού επιπέδου υπηρεσίες συνολικά δώδεκα διαφορετικών ιατρικών ειδικοτήτων σε 18 εξεταστικές μονάδες, με ιατρικό εξοπλισμό τεχνολογίας αιχμής και άριστα εκπαιδευμένο επιστημονικό και διοικητικό προσωπικό. Οι ασθενείς μας έχουν έτσι τη δυνατότητα να λάβουν ολοκληρωμένες ιατρικές υπηρεσίες σε ένα ενιαίο χώρο.

Στόχος μας είναι η αξιόπιστη και προσιτή διάγνωση, με σεβασμό στον ασθενή. Η πολυετής μας πείρα, η διαρκής βελτίωση, η υιοθέτηση των νέων τεχνολογιών, η επιμόρφωση του προσωπικού, η εφαρμογή πρωτοκόλλων διασφάλισης ποιότητας, αλλά και η ανθρώπινη προσέγγιση, αποτελούν τα εφόδια με τα οποία έχουμε κερδίσει την εμπιστοσύνη και την αναγνώριση τόσο των ασθενών, όσο και των ιατρών της ευρύτερης περιοχής και ολόκληρης της Αττικής.