Ιατρική Πίστη

Η Ιατρική Πίστη ιδρύθηκε το 1995 υπό την επιστημονική καθοδήγηση του Διδάκτορος του Πανεπιστημίου FU Βερολίνου επίκουρου καθηγητού του Πανεπιστημίου Αθηνών Ιάκωβου Πετμεζάκη.

Η προσπάθεια ήταν και παραμένει η καλύτερη επιλογή του ανθρώπινου δυναμικού, με βασικό κριτήριο την επιστημονική κατάρτιση, την ευγένεια ,την αγάπη προς τον πάσχοντα άνθρωπο και η επάνδρωση του κέντρου με τα πιο σύγχρονα μηχανήματα ,με τακτικό έλεγχο της λειτουργίας τους .

Στα χρόνια αυτά καταφέραμε να κερδίσουμε την εμπιστοσύνη σας ,να είσαστε κοντά μας και να αυξάνεται κάθε μέρα ο αριθμός των προσερχόμενων ασθενών

Το περιβάλλον που ζούμε, οι συνήθειές μας, τα απρόοπτα της ζωής, μεταβάλλουν καθημερινά και σε ανύποπτο χρόνο την κατάσταση και την εξέλιξη της υγείας μας. Άλλοτε προς το καλύτερο, άλλοτε με τρόπο που θέλει την προσοχή μας. Καλό είναι λοιπόν, σε τακτά χρονικά διαστήματα να ελέγχουμε προληπτικά την λειτουργία του οργανισμού μας, για να μπορούμε να κάνουμε τις διορθωτικές κινήσεις που θα μας κρατήσουν υγιείς, με ενέργεια και καλή διάθεση.

Με την οργάνωση του ΕΟΠΥΥ σας προσφέρουμε εκτός από τις εργαστηριακές εξετάσεις κλινικούς ιατρούς ειδικοτήτων ΩΡΛ ,Καρδιολογίας,Νευρολογίας οι οποίοι είναι στην διάθεσή σας .
Σας προσκαλούμε να έρθετε σε επαφή με το κέντρο μας ,η κα Χαμοπούλου Κατερίνα υπεύθυνη του κέντρου είναι καθημερινά στη διάθεσή σας για κάθε πληροφορία .

Παραμένουμε αισιόδοξοι ότι στις δύσκολες αυτές στιγμές που περνάει ο τόπος μας σε όλους τους τομείς, εμείς θα παρέχουμε τις καλύτερες υπηρεσίες στον τομέα της υγείας, με επίκεντρο πάντα τον άνθρωπο.